Woongroep Castellum

Heeft U belangstelling voor onze Woongroep?                                  

U bent tussen de 55 jaar en 70 jaar en gezond van lijf en leden?

Onze woongroep bestaat al 27 jaar en er wonen mensen die hier vanaf het begin wonen. Hun leeftijd is dan ook hoog maar zij zijn nog zeer actief! Het zou fijn zijn om meer´jongere ouderen´ als medebewoners te mogen ontvangen.

De appartementen vallen onder sociale huurwoningen en daardoor is er een inkomensgrens. De inkomensgrens is landelijk bepaald. U overlegt daarover met de woningcorporatie De Alliantie, dat gaat buiten ons om.

U moet als woningzoekende ingeschreven staan bij WoningNet Regio Eemvallei.

Voldoet u aan de genoemde criteria, neem dan contact op met een van onze contactpersonen. Hun telefoonnummer en mailadres staan op de contact pagina. Zij zullen u uitnodigen voor een gesprek, meer vertellen over de woongroep, laten u het gebouw zien, en een appartement.

De kennismakingsprocedure is als volgt:

  • Eerste gesprek, als het wederzijds bevalt zien we u graag regelmatig op de koffie of een andere activiteit, waarvoor u wordt uitgenodigd. U bent´belangstellende´.
  • Na verloop van tijd stellen we U de vraag ´Zien we het zitten met elkaar?´Als het antwoord wederzijds positief is, wordt u aspirantlid van de Vereniging Woongroep Castellum. Het zijn de bewoners die u kiezen als aspirantlid via schriftelijke stemming.
  • Dan na 6 maanden, waarin u regelmatig bij de Woongroep bent geweest is er nog een moment dat we voor elkaar kiezen. Ook dan eerst aan u de vraag of u door wilt, dan aan de bewoners die stemmen of u kandidaat voor een woning wordt. U komt dan op de wachtlijst voor een vrijkomende woning. En u betaald € 40,-- contributie per jaar.
Maak simpel je website Eigen site maken